lunes, 24 de octubre de 2011

LA MEVA TERCERA SETMANA EN LA UIB

Hem començat la setmana veient un vídeo molt bonic titulat”Tot comença amb un bon mestre”on podem contemplar la vida de una astronauta des de que és una nena amb el companys de classe fins que està en el seu treball. Aquesta dona va arribar a exercir aquesta professió per la passió que li var transmetre dia la seva professora a la escola.

Jo penso, quina responsabilitat i a la vegada quina influencia tenen els professors amb els nens, molta no? Pues es qüestió de fer-ho lo millor possible.

Després la Gemma ens va preguntar si hi ha algun mestre que ens vagi marcat. A mi en va marcar bastant una bona monja tenia tanta paciència i dolçor per els estudiants. Era pura bondat, bondat que intento dia a dia aplicar a la meva vida.

També hem estat estudiant els reptes de la educació:
Un dels reptes de la educació és l,aprenentatge al llarg de tota la vida. Formar els alumnes amb autonomia i responsabilitat. Educar per competències. Portar un altre llengua a l,aula i uns altres més...

Hi ha un important professor el Sr. Jaume Carbonell que en el seu llibre ens explica que hi ha diferents models de mestres:
El funcional, el especialista, el autista, el nostàlgic i el qui està en queixa permanent.

No voldria oblidar comentar una mica sobre les lleis de la educació. La LGE va aportar la educació obligatòria fins els 14 anys. Crec que van fer una gran feina amb aquesta llei és tan important que cada persona tinguem un mínim de nocions per poder anar per la vida. Amb la darrera llei “LOE” lo que volem obtenir és qualitat, ho aconseguirem? El govern no ens està ajudant-nos gaire amb tots els retalls que últimament està fent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario